Първоначално публикувано от firedragon
Покажи съобщение
Известие
Collapse
No announcement yet.
Интересни клипове, филмчета и мърдащи картинки :)
Collapse
X
-
Един музикален клип с 6+ милиона гледания, и с Алфа Ромео, в една от ролите
http://www.youtube.com/watch?v=3Yuqxl284cg&ob=av2n
Comment
-
-
Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
Българите ще излязат масово на протест, чак когато спрат Замунда
Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !
Comment
-
Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !
Comment
-
Last edited by mirchozo; d.m.y г., 20:05.Alfa Romeo 159SW 2.4JTDm/20V 200* коня + 1 магаре зад волана.
Ако искаш да си бърз-тръгни сам, ако искаш да стигнеш далеч-тръгни с приятели!!!
Горе главата, нищо че е празна...
Comment
-
Първоначално публикувано от Доко Покажи съобщениеЕдни нечовеци, 45 минути за фенове... STOMP Out LoudAlfa Romeo 146 Junior EX/Alfa Romeo 146 Ti EX /Alfa Romeo 156 GTA EX/Alfa Romeo 147 GTA wannabe
Comment
-
Първоначално публикувано от D-I-V-A-K-A Покажи съобщениеПреди няколко месеца ги търсех, ама не се сещах как се казваха, страшни идиоти саBlue Man Group
п.с. Крайно съм възмутен, направо потрес. Защо нашите така начени естрадни изпълнители от старото поколение са толкова бездарни, та чак прибягват и до пълни кражби на песни? Ето пример за такава: Кичка Бодурова - Аз Мечтая 2008 Live
А ето и оригинала: Alegría - CIRQUE DU SOLEILLast edited by Доко; d.m.y г., 20:59.
Comment
-
Първоначално публикувано от Доко Покажи съобщениеА тези машини гледал ли си?Blue Man Group
п.с. Крайно съм възмутен, направо потрес. Защо нашите така начени естрадни изпълнители от старото поколение са толкова бездарни, та чак прибягват и до пълни кражби на песни? Ето пример за такава: Кичка Бодурова - Аз Мечтая 2008 Live
А ето и оригинала: Alegría - CIRQUE DU SOLEIL
Отностно българската музика: Вече нищо не може да ме учуди относно "гениалността" на българският изпълнител. Щом вече и такива имена започват да правят кавър-и, просто нямам думи...Alfa Romeo 146 Junior EX/Alfa Romeo 146 Ti EX /Alfa Romeo 156 GTA EX/Alfa Romeo 147 GTA wannabe
Comment
-
Първоначално публикувано от D-I-V-A-K-A Покажи съобщениеОтностно българската музика: Вече нищо не може да ме учуди относно "гениалността" на българският изпълнител. Щом вече и такива имена започват да правят кавър-и, просто нямам думи...
А повече от половината естрадни български певци от комунистическо време голяма част от песните им са кавъри на италянски/френски/немски и т.н
Нищо ново под слънцето .Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
Comment
-
Първоначално публикувано от Sunny Покажи съобщениеАми то чалгата си е кавъри на сръбско/гръцко/турско и т.н.
А повече от половината естрадни български певци от комунистическо време голяма част от песните им са кавъри на италянски/френски/немски и т.н
Нищо ново под слънцето .Alfa Romeo 146 Junior EX/Alfa Romeo 146 Ti EX /Alfa Romeo 156 GTA EX/Alfa Romeo 147 GTA wannabe
Comment
Comment